Παραδοσιακό αρμένικο φαγητό, η λεγόμενη αρμένικη πίτσα, φτιάχνεται με αυθεντική συνταγή των αρμενίων της Μέσης Ανατολής.
Το Λεχματζούν παρασκευάζεται με χειροποίητη λέπτή τραγανιστή ζύμη, φρέσκο κιμά, ντομάτα, πιπεριά και διάφορα μυρωδικά. Ψήνεται σε ξυλόφουρνο με παραδοσιακό τρόπο, αναδεικνύοντας τις γεύσεις της Ανατολής. ... Για την παρασκευή τους χρησιμοποιούμε αποκλειστικά και μόνο φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά. Τα λεχματζούν διατίθενται έτοιμα ψημένα, σε κατεψυγμένη μορφή.