Το ελληνικό παραδοσιακό συνοδευτικό του ψαριού, γνωστό και ως αλιάδα!
Αρχικά η Σκορδαλιά εντάχθηκε στον κατάλογο των προΐόντων μας, μετά από την επιμονή των συνεργατών μας ώστε να καλύψουν τις ανάγκες ζήτησης για το παραδοσιακό γεύμα της 25ης Μαρτίου. Έτσι καθιερώθηκε, αφού πλέον έχει κατακτήσει τη δική της θέση στο εορταστικό οικογενειακό τραπέζι.
Σκορδαλιά από φρέσκια πατάτα και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με βελούδινη υφή και ισορροπημένη ένταση του σκόρδου ,απόλυτα σπιτική!!